Home > Supplementen voor: > Botten, Spieren en Gewrichten > Boswellia-AF Vitals 60 caps
Boswellia-AF Vitals 60 caps

Boswellia-AF Vitals 60 caps

Een next-generation boswellia extract met snelle en effectieve werking

Details
Onze prijs: 22,95

Adviesprijs: €26,95
15%
Aantal

Goed voor soepele gewrichten en gezond kraakbeen

Boswellia-AF

Boswellia-AF van Vitals bevat het nieuwe, superieure AprèsFlex®. Een next-generation boswellia-extract, dat is doorontwikkeld op het gebied van biologische beschikbaarheid. AprèsFlex is daardoor beter opneembaar en daarmee nog effectiever. Daarnaast is de snelheid waarmee resultaat bereikt kan worden toegenomen.
 

Wat is boswellia? 

Boswellia verwijst naar de gedroogde (gom)hars van de tropische wierookboom Boswellia serrata. De hars (stroperige vloeistof) komt vrij uit de boomstam, als de schors op natuurlijke wijze beschadigd raakt of door de mens ingesneden wordt. Boswellia wordt een ‘gomhars’ genoemd omdat deze zowel wateroplosbare (gom) als alcoholoplosbare (hars-) componenten bevat.
Boswellia wordt traditioneel gezien al duizenden jaren gebruikt als krachtig, natuurlijk middel onder andere voor de gewrichten, luchtwegen en het maag-darmkanaal. Ook is boswellia (als extract) al decennia populair en veelbelovend als voedingssupplement. Het zijn de boswelliazuren die worden beschouwd als de belangrijkste actieve stoffen, waarvan acetyl-11-keto-β-boswelliazuur (AKBA) uit onderzoek het meest effectief blijkt te zijn.

Boswellia-extracten worden dan ook meestal gestandaardiseerd op een hoog gehalte AKBA (van nature bevat boswellia slechts 2-3% AKBA). De werkzaamheid van een boswelliaextract wordt echter niet alleen bepaald door het gehalte werkzame stoffen, maar ook door de biologische beschikbaarheid van deze stoffen na orale inname. AKBA wordt namelijk relatief slecht opgenomen. Het verbeteren van de biologische beschikbaarheid van AKBA zorgt voor grotere effectiviteit. 


Aprèsflex®

Boswellia-AF van Vitals bevat AprèsFlex. Dit is de nieuwe naam van een hoogwaardig boswelliaextract van producent Laila Nutra.

 Dit ‘next-generation’ product bestaat uit een boswellia-extract (gestandaardiseerd op 20% AKBA) aangevuld met een deel van de niet-vluchtige oliën uit de boswellia-hars. Het toevoegen van deze natuurlijk voorkomende oliën bleek de gouden greep in het verbeteren van de opneembaarheid en biologische beschikbaarheid van AKBA.


Werking:

Goed voor soepele gewrichten en een gezond kraakbeen

 

Samenstelling per dagdosering van 1  capsule:

 

Boswellia-extract (AprèsFlex®)

100 mg

Waarvan acetyl-11-keto-ß-boswelliazuur (AKBA)

20 mg

Ingrediënten:

Antiklontermiddel: rijstconcentraat, boswellia-extract (Boswellia serrata), vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel).


Verpakking:

60 capsules

 

Gebruik:

1 tot 2 keer daags 1 capsule bij een vetbevattende maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd.

 

Veiligheid:

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Algemeen:

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren

Dit product is een voedingssupplement (Kruidenpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

 

 

 

Rhodiola Complex Biotics
Serozol Biotics
Quercetine-extract 816 AOV 60 capsules
€28,75
€43,35
€27,55
Rhodiola Complex Biotics Serozol Biotics Quercetine-extract 816 AOV 60 capsules