Home > Producten > Paddenstoelen > Cordyceps Hanoju 90 tabletten
Cordyceps Hanoju 90 tabletten

Cordyceps Hanoju 90 tabletten

De energieke paddenstoel! Goede kwaliteit cordyceps voor een goede prijs.
90 tabletten met 400 mg extract.

Details
Onze prijs: 21,95

Adviesprijs: €25,65
14%
Aantal

Een HANOJU Cordyceps paddenstoelextract tablet bevat 400 mg Cordyceps paddenstoel extract met ten minste 50% polysacchariden. 

De Cordyceps is ook bekend als de Chinese rupspaddenstoel. In het wild groeit paddenstoel alleen op rupsen. Het extract kan inmiddels ook in een laboratorium worden gekweekt op een plantaardige voedingsbodem. Deze cordyceps van Hanoju wordt onder gecontroleerde omstandigheden gekweekt, waardoor er een sterk werkzaam preparaat is ontstaan met een constante hoge kwaliteit.

Cordyceps wordt beschouwd als een uiterst belangrijke paddenstoel in de traditionele Chinese geneeskunde. Wetenschappelijk wordt reeds jaren de eigenschappen van het extract onderzocht.

Het extract van de Cordyceps paddenstoel van Hanoju bevat hoge concentraties werkzame stoffen. Het gehalte aan polysachariden in dit extract is met 50% veel hoger dan bij een vergelijkbare hoeveelheid Cordycepspoeder.

Verschil tussen poeder en extract

Het extract is uit paddenstoelenpoeder via een warm water extractie gewonnen. Alleen in water oplosbare stoffen blijven behouden. Eerst en vooral gaat het om de polysachariden en aminozuren die de gewenste sterke werking hebben. Deze waardevolle stoffen zijn hooggeconcentreerd en dus zeer effectief in hun positieve eigenschappen.

  Klik voor meer Cordyceps  

Ingrediënten per tablet:

• 400 mg Cordyceps sinensis extract met 50% polysacchariden
•   40 mg Aardappelzetmee, 10 mg Plantaardig mangesium stearaat

 

Inhoud per verpakking:

90 tabletten met hoog geconcentreerd extract
 

 

Dit product is geschikt voor vegetariers

Gebruiksaanwijzing:

Per dag twee keer een tot twee tabletten een half uur voor of na de maaltijd met voldoende vloeistof innemen.

 

Aanwijzingen:

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen op korte termijn verkeerde voeding of de gevolgen van ondervoeding, bijvoorbeeld als gevolg van een dieet, opheffen. Maar ze zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Magnesium 400 Orthica
Quercetine-extract 816 AOV 60 capsules
Salvestrol Platinum Vitals 60 capsules
€14,25
€27,55
€61,20
Magnesium 400 Orthica Quercetine-extract 816 AOV 60 capsules Salvestrol Platinum Vitals 60 capsules