Home > Supplementen voor: > Stress en vermoeidheid > Kira Forte Sint Janskruid
Kira Forte Sint Janskruid

Kira Forte Sint Janskruid

Kira Forte hooggedoseerde Sint Janskruid tabletten voor de geestelijke gemoedstoestand.

Details
Onze prijs: 17,95

Adviesprijs: €19,95
10%
Aantal Tijdelijk niet voorradig

Kira Forte is een voedingssupplement met kruiden en kan worden gebruikt bij gevoelens van moedeloosheid en neerslachtigheid.

De Kira Forte tabletten bevatten St. Janskruid in de vorm van het  LI 160 extract. Het bevat gegarandeerde gehalten aan de werkzame stoffen hypericine, hyperforine en hyperoside.

Kira Forte kan in principe langdurig gebruikt worden, maar in geval van langdurig bestaande of steeds terugkerende problemen met de gemoedstoestand verdient het aanbeveling professionele hulp te zoeken.

Wij zijn er geen voorstander van om bij ieder dipje naar Kira Forte te grijpen, of naar wat voor middel dan ook. Je kunt altijd het beste eerst kijken of je zelf iets kunt doen aan de oorzaken van je gemoedsverstoring.

Er zijn een paar bijwerkingen en interacties met geneesmiddelen mogelijk, kijk daarom onder de tab "gebruik"  bij “waarschuwingen”, of dit product voor jou wel geschikt is.

  Stel een vraag over dit product  

Samenstelling per tablet:

Extract van Sint Janskruid 450 mg

 

Overige ingrediënten:

microkristallijn cellulose, siliciumdioxide, soja poly-saccharide, hydroxypropylmethylcellulose, mono- en diglycerides van vetzuren, lactose, vanilline, stearinezuur, titaandioxide en ijzeroxide.

 

Verpakking:

40 tabletten

Aanbevolen gebruik:

1 tablet per dag bij een maaltijd, met water innemen. Niet stukbijten.

 

Waarschuwing:

Sint Janskruid activeert een bepaald enzymsysteem in de lever waardoor bepaalde medicijnen sneller dan normaal worden afgebroken. Dit kan er toe leiden dat die medicijnen minder goed werken. Zo kan bij gebruiksters van de anticonceptiepil er sprake zijn van een verminderde bescherming tegen zwangerschap.

Als je dus medicijnen gebruikt kun je het beste voor je Kira Forte gaat gebruiken contact opnemen met je arts of apotheker.

Het is af te raden Kira Forte tegelijk met antidepressiva te gebruiken.

Tijdens het gebruik van Kira Forte kan de gevoeligheid voor zonlicht toenemen, vooral bij mensen met een zeer licht huidtype. Oppassen met teveel zon dus.

In zeldzame gevallen zijn er maag-darmklachten of allergieën waargenomen.
 

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Vitamine D3 1000ie (25mcg) 120 caps. Lamberts
D-Mannose 823 AOV
OralBiotic BLIS K12 NOW
€14,15
€28,95
€26,95
Vitamine D3 1000ie (25mcg) 120 caps. Lamberts D-Mannose 823 AOV OralBiotic BLIS K12 NOW