Home > Supplementen voor: > Bloedsomloop > Menaq7 van Springfield
Menaq7 van Springfield

Menaq7 van Springfield

Een natuurlijke vorm van vitamine K2 uit natto. Draagt bij aan het behoud van normale botten. Met vitamine D.

Details
Onze prijs: 13,95

Adviesprijs: €14,95
7%
Aantal

Natto is een van oorsprong Japans product van gefermenteerde sojabonen. Het extract is rijk aan vitamine K2, één van de vormen van vitamine K. 

De Menaq7 tabletten bevatten een natto extract . Natto is een van oorsprong Japans product van gefermenteerde sojabonen. Het extract is rijk aan vitamine K2, één van de vormen van vitamine K.

Vitamine K is een relatief onbekende vitamine. Ons lichaam heeft vitamine K nodig voor een normale bloedstolling. Recente inzichten tonen echter aan dat vitamine K  nog meer belangrijke functies heeft in het lichaam.

Samen met vitamine D draagt vitamine K bij aan het behoud van normale botten.

 

Natto

Het sojaproduct Natto is van nature een rijke bron van de vitamine K2-vorm menaquinone-7.  Een hoeveelheid van slechts vijf gram natto voorziet al in 50 mcg vitamine K2. Dit is 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine K.
Natto is een traditioneel gerecht en wordt al meer dan 1000 jaar gegeten in de oostelijke regionen van Japan. Natto wordt meestal gegeten bij het ontbijt samen met rijst. Natto wordt gemaakt door sojabonen te fermenteren met behulp van bepaalde bacteriestammen. Dit fermentatieproces is vergelijkbaar met het maken van kaas en zorgt voor de typische smaak en reuk van natto. Deze smaak wordt, net als de slijmerige structuur, door de westerse mens in het algemeen niet gewaardeerd.


MenaQ7[meenaku-zeven] is een bijzonder, gepatenteerd voedingssupplement op basis van Natto en bevat een goed opneembare vorm van vitamine K2.


Door toevoeging van vitamine D3 aan MenaQ7 ontstaat een synergie voor het behoud van sterke botten en een verhoogde opname van kalk in de botten.

  Stel een vraag over dit product  

Samenstelling per tablet:

Vitamine K2  45 mcg (uit natto-extract)

Vitamine D3  5 mcg (cholecalciferol)

 

Overige ingrediënten:

Microkristallijne cellulose, gezuiverd water, plantaardig magnesiumstearaat, hpmc (vegetarische capsule), siliciumdioxide

 

Verpakking:

60 tabletten

 

MenaQ7  is vrij van gluten, melkeiwit en suiker.

 

Aanbevolen gebruik:

Een tablet per dag

 

Let op:

Indien u onder behandeling bent van de trombosedienst en/of u antistollingsmiddelen gebruikt, eerst overleggen met de behandelend arts.

Niet gebruiken bij soja-allergie.

Niet speciaal bedoeld of geschikt voor kinderen.

 
Vitamine D3 druppels 25 mcg 409 AOV
Act Mag Tabs van Biotics
Multi vitamineralen Ortholon
€12,15
€21,15
€25,15
Vitamine D3 druppels 25 mcg 409 AOV Act Mag Tabs van Biotics Multi vitamineralen Ortholon