Omega 3 is een essentieel meervoudig onverzadigd vetzuur. Een essentieel vetzuur is een vetzuur dat in onze voeding moet zitten, daar wij niet in staat zijn het zelf aan te maken.
Omega 3 vetzuren kunnen van zowel dierlijke als plantaardige oorsprong zijn. Omega 3 uit visolie is de meest gebruikelijke bron voor suppletie van deze vetzuren.
Now gebruikt sardines, ansjovis en makreel om de visolie te produceren. De Omega 3 visolie van Now is via moleculaire distillatie en absorptie technieken gezuiverd van verontreinigingen die zich door menselijk toedoen in de zeeën en daarmee ook in de vis kunnen ophopen.
Daardoor voldoet deze visolie aan de hoogste eisen die qua zuiverheid en veiligheid aan een visolie-supplement gesteld kunnen worden.
Hierdoor is het niet overdreven te stellen dat deze visolie wat betreft verontreinigingen veiliger is dan het eten van vis zelf.
Omega 3 Plus heeft een tweemaal zo hoge concentratie aan de vetzuren EPA en DHA in vergelijking met de Omega 3 Basis van NOW.
Stel een vraag over dit product
Samenstelling per softgel:
Visolieconcentraat 1000 mg
Waarvan:
EPA 360 mg
DHA 240 mg
Overige Omega 3 vetzuren 40 mg
Vitamine E 3 mg
Ingrediënten:
Visolieconcentraat, vitamine E (van soja), softgelwand: gelatine, glycerine, water
Verpakking:
60 softgels
Vrij van:
Tarwe, gluten, melk, ei, schaaldieren en noten
Allergie informatie:
Bevat vis en soja