Home > Voor wie > Vrouw > Ovulatietest extra gevoelig (7stuks)
Ovulatietest extra gevoelig (7stuks)

Ovulatietest extra gevoelig (7stuks)

Deze ovulatietest laat zien wanneer je vruchtbaar bent! Je hebt daarmee dus veel meer kans om zwanger te worden.

Details
Onze prijs: 10,95

Adviesprijs: €12,95
15%
Aantal

De meest betrouwbare manier van testen!

Hoe werkt een Ovulatietest?

Een ovulatietest meet een bepaald hormoon dat vrijkomt als je lichaam klaar is om een eitje te produceren. Test je positief, dan weet je zeker dat je eisprong nadert en ben je in je vruchtbare periode. Een ovulatietest helpt je dus om makkelijker zwanger te worden.
 

Wat maakt deze Testjezelf.nu  Ovulatietest uniek?

Als enige test is deze Testjezelf.nu Ovulatietest 100% sensitief, zoals is aangetoond in laboratorium onderzoeken. Geen enkele andere test kent deze sensitiviteit.

De test is speciaal ontwikkeld voor klinieken en ziekenhuizen gespecialiseerd in paren die ongewenst kinderloos blijven. Dit is de reden dat de test 100% gevoelig is op LH (hormoon dat vrijkomt op het moment dat je vruchtbare periode aanbreekt).

Deze testen worden al meer dan 10 jaar geleverd aan ziekenhuizen en artsen in meer dan 80 landen. De test is sinds 2007 ook beschikbaar voor de consument in een verpakking met 7 afzonderlijke testen. Met deze extra gevoelige ovulatietest is de kans om op een natuurlijke manier zwanger te worden het hoogst.
 

Is deze ovulatietest eenvoudig te gebruiken?

Door een paar dagen (liefst op een vast tijdstip) een beetje urine te verzamelen en de test uit te voeren, weet je of je eisprong nadert. Wanneer je het beste kunt beginnen met testen staat zeer duidelijk aan de hand van een voorbeeld en een tabel beschreven in de bijsluiter.

De testen worden geleverd inclusief pipet. Dit is erg belangrijk omdat je op deze manier de test altijd juist uitvoert. Je test of meet hierdoor altijd met de juiste hoeveelheid urine. Je vangt de urine op en dient 5 tot 7 druppels toe aan de test.

Met deze ovulatietest heb je binnen 5 minuten de uitslag. Als de test streep dezelfde kleur heeft als de controle streep zal je eisprong binnen 24 tot 36 uur plaatsvinden en ben je vruchtbaar. Soms kan de test streep iets lichter blijven als je niet voldoende urine hebt toegevoegd of teveel hebt gedronken voor het testen. De uitslag is dan toch positief.
 

Hoe betrouwbaar is een ovulatietest?

Een Ovulatietest is de meest betrouwbare manier om je vruchtbare periode vast te stellen. Andere methoden (bijvoorbeeld temperaturen) zijn lang niet zo betrouwbaar. De testen zijn CE gecertificeerd en natuurlijk voorzien van een uitgebreide Nederlandstalige handleiding,  waarmee het testen niet fout kan gaan.


Kan ik ook bij een onregelmatige cyclus een ovulatietest gebruiken?

Geen probleem, in de handleiding staat uitvoerig beschreven hoe en wanneer je kunt beginnen met testen. Soms (zeker als je een tijd de pil hebt gebruikt) is je cyclus niet regelmatig. In dat geval is het goed te weten dat in tegenstelling tot de gebruikelijke 5 testen, dit pakket standaard  7 testen bevat.

Bij twijfel over de resultaten van deze test doe je er goed aan je huisarts te raadplegen.

 

 

In de verpakking vindt je 7 apart verpakte testcassetes, een pipet en een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

 

Bij twijfel over de resultaten van deze test doe je er goed aan je huisarts te raadplegen.

 

De testen zijn minimaal 18 maanden houdbaar

Ashwagandha 832 AOV 60 caps
Beta-TCP Biotics
Jodium 150 mcg van Lamberts
€16,75
€23,55
€8,95
Ashwagandha 832 AOV 60 caps Beta-TCP Biotics Jodium 150 mcg van Lamberts