PeaPure 400 mg Vitals

PeaPure 400 mg Vitals

  • zuivere en hoog gedoseerde palmitoylethanolamide (PEA)
  • uniek en gepatenteerd productieproces
  • PEA-opt® keurmerk als garantie voor optimale opneembaarheid en werkzaamheid
Details
Onze prijs: 53,95

Adviesprijs: €65,00
17%
Aantal

  90 vegetarische capsules

Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen stof die in de cel aangemaakt kan worden als reactie op bepaalde prikkels. Ook ons voedsel bevat kleine hoeveelheden van deze stof, met name in eieren, pinda’s, soja, (orgaan)vlees en vis.

In bepaalde situaties waarbij er een verhoogde behoefte bestaat, kan het zinvol zijn extra PEA te nemen in de vorm van een supplement.
Omdat PEA lichaamseigen is wordt het uitstekend opgenomen uit de darm en gemakkelijk getransporteerd naar de weefsels. Na gebruik wordt het eenvoudigweg in de cel afgebroken tot zijn bouwstenen.

Voor een optimale opname en benutting van PEA is het dat een supplement zo zuiver mogelijk is en voldoende hoog gedoseerd is.

PeaPure van Vitals bevat 400 mg zuivere palmitoylethanolamide (PeaPure®) per vegetarische capsule zonder onnodige additieven.

Het PEA-opt® keurmerk is een garantie voor zuiverheid en constante kwaliteit.

  Klik voor meer PEA  

Samenstelling per 3 capsules (dagdosering):

 

Palmitoylethanolamide (PeaPure®)

1200 mg

Hulpstoffen:

Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)
 

Gegarandeerd vrij van:

Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Verpakking:

90 capsules
 

Let op:

Bij een verminderde lever- of nierfunctie kan het raadzaam zijn de dosering op te bouwen. Begin dan met een capsule per dag en bouw het binnen een week op tot de normale dagdosering van drie capsules. Er zijn onvoldoende gegevens bekend over de veiligheid van PeaPure tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt gebruik tijdens zwangerschap afgeraden.

Gebruik:

Gedurende de eerste twee maanden 3 maal daags één capsule bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.
De dagdosering kan ook in twee keer ingenomen worden (bijvoorbeeld in de ochtend twee capsules en ’s avonds een capsule). 

Gebruikers van PeaPure merken meestal verbetering in de eerste weken van het gebruik. Pas na twee maanden consequent gebruik kan de werking van PeaPure goed beoordeeld worden.

Vanaf dat moment wordt duidelijk of langer gebruik zinvol is.
Wanneer na twee maanden het gewenste effect bereikt is, kan de dosering in veel gevallen worden verlaagd naar tweemaal daags een capsule.

 Vanaf vier maanden kunt u overwegen om:

  • door te gaan met de inname van tweemaal daags een capsule 
  • de inname terug te brengen tot eenmaal daags een capsule 
  • de inname te beëindigen

Indien het resultaat na het verlagen van de dosering afneemt, wordt geadviseerd om de dosering weer te verhogen tot twee- of driemaal daags een capsule.

 

Let op:

Bij een klinische lever- of nierinsufficiëntie kan het raadzaam zijn de dosering op te bouwen. Begin dan met een capsule per dag en bouw het binnen een week op tot de normale dagdosering van drie capsules. Er zijn onvoldoende gegevens bekend over de veiligheid van PEA Pure tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt gebruik tijdens zwangerschap afgeraden.

Iberogast 50 ml
Coriolus MRL poeder 250 gram
OralBiotic BLIS K12 NOW
€16,45
€99,85
€26,95
Iberogast 50 ml Coriolus MRL poeder 250 gram OralBiotic BLIS K12 NOW