Home > Voor wie > Man > Vruchtbaarheids-Check® voor de man
Vruchtbaarheids-Check® voor de man

Vruchtbaarheids-Check® voor de man

Handige en betrouwbare test om zelf thuis te bepalen of je vruchtbaar bent

Details
Onze prijs: 18,95

Adviesprijs: €19,95
5%
Aantal

De test met een duidelijke JA/NEE uitslag

Vruchtbaarheids-Check®

Veel paren gaan ervan uit dat bij het uitblijven van een zwangerschap de vrouw verminderd vruchtbaar is.

Toch is het in bijna de helft van deze gevallen de man die minder vruchtbaar is.

Indien de hoeveelheid actieve sperma cellen te laag is, is de kans op een zwangerschap veel kleiner dan indien er voldoende actieve zaadcellen in het sperma aanwezig zijn.

Voor het eerst is er nu de mogelijkheid om vast te stellen hoe het ECHT is gesteld met vruchtbaarheid van de man via deze spermatest voor thuis.

Vruchtbaarheids-check® is uniek. De Wereld Gezondheids Organisatie heeft vastgesteld dat bij een bepaalde hoeveelheid zaadcellen een man onvruchtbaar of vruchtbaar is. Deze exacte waarden worden door Vruchtbaarheids-check® gebruikt.

Binnen 30 minuten weet je als man of je:

 Vruchtbaar of onvruchtbaar bent (meer of minder dan 20 miljoen zaadcellen)

De unieke uitvoering van de test maakt het mogelijk om deze waarde te bepalen. Door de uitvoering is vruchtbaarheids-check® ook nog eens 2 keer zo snel als alle andere verkrijgbare mannelijke vruchtbaarheidstesten.
 

Waarvoor gebruik je het?

Onvruchtbaarheid komt voor bij ongeveer 10 tot 15% van alle paren die zich in de reproductieve leeftijdsgroep bevinden. Bij ongeveer de helft (40-50%) van deze gevallen is een verminderde kwaliteit van het sperma de oorzaak. Met deze Mannelijke Vruchtbaarheid Test kun je op eenvoudige en doeltreffende wijze zelf de activiteit van het sperma bepalen. Bij een normale sperma activiteit is de kans op een zwangerschap aanzienlijk hoger dan bij een verminderde sperma activiteit.
 

De uitslag van de test

Bij een positieve uitslag (meer dan 20 miljoen zaadcellen) ben je als man vruchtbaar. Dit garandeert echter niet dat er zich een zwangerschap zal voordoen aangezien er ook andere factoren, zowel bij de man als bij de vrouw, zijn die de vruchtbaarheid beïnvloeden.

Indien na 6 maanden geen gewenste zwangerschap wordt vastgesteld, wordt aangeraden contact op te nemen met de huisarts.

Bij een negatief resultaat is de kans om op een natuurlijk wijze vader te worden zeer klein. Aangezien er altijd (hoe klein ook) een kans bestaat dat er toch bij gemeenschap een bevruchting plaatsvindt, mag deze uitslag niet worden gebruikt als anti-conceptie methode. Bij deze uitslag wordt er (bij een wens op een zwangerschap) sterk op aangedrongen om contact op te nemen met arts of specialist. Neem de test (en/of bijsluiter) mee en bespreek de uitkomst.

 

Inhoud van de verpakking:

1) Testcassette 
2) Pipet
3) Opvangbeker
4) Tube met oplossingsvloeistof
5) Zeer uitgebreide bijsluiter in het Nederlands en Frans

MorEPA Cholesterol 30 softgels
Energie kuur
Magnesium Plus Orthica
€22,95
€19,95
€18,95
MorEPA Cholesterol 30 softgels Energie kuur Magnesium Plus Orthica