Brainmood Ortholon

Brainmood Ortholon

Verbetert de gemoedstoestand

Details
Onze prijs: 19,39

Adviesprijs: €26,95
28%
Aantal

Brainmood  van Ortholon gaat neerslachtige en moedeloze gevoelens tegen, geeft rust, verbetert de slaap en kan mogelijk bijdragen aan een succesvolle gewichtsbeheersing.

Brainmood bevat een 3-tal kruiden, namelijk Griffonia, Rhodiola en Sint Janskruid. De toepassing van deze kruiden voor het verbeteren van de gemoedstoestand is gebaseerd op de traditionele kruidengeneeskunde.
Griffonia-extract bevat de stof 5-HTP. Dit is de stof waaruit in ons lichaam de zenuwoverdrachtsstof serotonine wordt gemaakt, die een centrale rol speelt in de regulatie van onze gemoedstoestand. Een te laag gehalte aan deze stof kan leiden tot een verslechtering van de stemming, een slechtere nachtrust en mogelijk het minder weerstand kunnen bieden aan zoete tussendoortjes. Anderzijds kan door een verstoorde serotoninehuishouding de eetlust soms juist verslechteren.
 

Sint Janskruid werkt ook stemmingsverbeterend, maar dan op een andere manier. Men vermoedt dat het effect van Sint Janskruid te maken heeft met het langer beschikbaar houden van serotonine in bepaalde delen van de hersenen. Op die manier versterkt het het effect van de Griffonia.

Rhodiola  verbetert de fysieke en mentale draagkracht en helpt daarmee het stressniveau te verminderen.

Door de synergie van deze kruiden ontstaat er een sterke werking. Deze werking is vaak sterker dan die van Sint Janskruid alleen.

Brainmood kan in principe zonder bezwaar langdurig gebruikt worden, maar in geval van langdurig bestaande of steeds terugkerende problemen met de gemoedstoestand verdient het aanbeveling professionele hulp te zoeken.

Wij zijn er geen voorstander van om bij ieder dipje naar Brainmood te grijpen, of naar wat voor middel dan ook. Je kunt altijd het beste eerst kijken of je zelf iets kunt doen aan de oorzaken van je gemoedsverstoring.

Als het je alleen om gewichtsbeheersing gaat terwijl je je verder prima voelt dan is dit middel minder geschikt.

 

Er zijn een paar bijwerkingen en interacties met geneesmiddelen mogelijk, kijk daarom onderaan deze tekst bij “waarschuwingen”, of dit product voor jou wel geschikt is.

  Stel een vraag over dit product  

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules:

5-HTP (uit 714 mg Griffonia simplicifolia): 100 mg

Sint Janskruid (0,3% hypericine):200 mg

Rhodiola rosea (1% salidroside en 2% rosavin):100 mg

 

Overige ingredienten:

Cellulose derivaat (V-caps; capsule)

Cellulose (vulstof)

 

Verpakking:

60  capsules

 

Allergie informatie:

Gegarandeerd vrij van: Suiker, gist, lactose, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur- kleur- en smaakstoffen en dierlijke bestanddelen. Dit product is GMO vrij en hypo-allergeen.

Aanbevolen gebruik:

2 capsules per dag, innemen een half uur voor het eten.
 

Overige informatie:

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
 

Waarschuwingen:

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding

Niet samen met antidepressiva gebruiken

Niet gebruiken bij hartklachten

Niet gebruiken in combinatie met migraine-medicatie

Sint Janskruid kan afbraak van medicijnen door de lever versnellen; bij gebruik van de anticonceptiepil kan dit tot verminderde bescherming tegen zwangerschap leiden.

 

Bij gebruik van medicijnen kun je het best contact opnemen met arts of apotheker en voorleggen dat je een supplement met Sint Janskruid wilt gaan gebruiken.

Oppassen met langdurige blootstelling aan sterk zonlicht, met name bij zeer lichte huidtypes.

In zeldzame gevallen zijn er maag-darmklachten of allergieën waargenomen.

Vitamine D3 druppels 25 mcg 409 AOV
Sterke Beer Vloeibare KinderVitaminen
Groenlipmossel extract Lamberts
€12,15
€11,25
€28,95
Vitamine D3 druppels 25 mcg 409 AOV Sterke Beer Vloeibare KinderVitaminen Groenlipmossel extract Lamberts