Home > Betaling en Verzending

Betaling en Verzending

Betaling

Om af te rekenen maken wij gebruik van MultiSafepay.
Via MultiSafepay kun je in een beveiligde omgeving op de door jou gekozen manier betalen. Uiteraard met Ideal, maar ook met Visa of Mastercard.
Je kunt zelfs ook kiezen voor een overboeking. Kies je voor overboeking, dan versturen wij je bestelling zodra het bedrag bij ons binnen is.

Als je graag pas bij ontvangst wilt betaling dan kunnen wij je bestelling onder rembours verzenden. Daar zijn wel hogere kosten aan verbonden (€ 20,- per bestelling). Bestellingen onder rembours dien je per mail aan te leveren.

Er zijn ook diverse betalingsmethoden beschikbaar voor onze klanten in België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. 

In verband met de kosten van verpakking, verzending en betaling dient je bestelling minimaal € 10,- te bedragen.
 

Bezorging

De bezorging gebeurt door PostNL.
Doorgaans wordt 1 tot 3 werkdagen na bestelling je pakketje bij je thuis bezorgd. 
Je bestelling wordt in een kartonnen doosje verzonden en past niet door de brievenbus.

Als bijdrage in de verzendkosten voor bestellingen onder de € 75,- vragen wij je € 4,95. Boven de € 75,- is de bezorging gratis.


 

Niet thuis

PostNL bezorgt de pakketten 6 dagen per week (niet op zondag) tussen 09.00 en 21.30 uur. Wanneer je niet thuis bent krijg je een briefje in de bus of een emailtje. Met die aanwijzingen kun je op de website van PostNL aangeven of je het pakket bij een Servicepunt wilt ophalen of dat je wilt dat het pakket opnieuw wordt aangeboden. Ook kun je dan een tijdvak aangeven.
Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakketje thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen.

 

België en andere landen

Het vervoer en de bezorging van je pakketje naar België worden verzorgd door PostNL en de Belgische Post. Je hebt je pakketje doorgaans na 2-3 werkdagen in huis. Soms kan het door vertragingen bij de bezorgdiensten echter langer duren.

Voor verzending naar België en andere West-Europese landen betaal je € 11,00 verzendkosten. Voor die landen geldt dat bestelling vanaf € 120,- kosteloos bezorgd worden.

De verzendingen zijn traceerbaar (Track & Trace).
 

Verpakking

Wij besteden veel zorg aan een goede verpakking van je bestelling. Mocht er desondanks tijdens de verzending beschadiging van je bestelde producten optreden, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan zorgen voor vervanging van het beschadigde product.
 

Afhalen

Als je in de buurt woont kun je je bestelling ook af komen halen. Je kunt dit tijdens het bestelproces aanvinken. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Het is wel noodzakelijk dat je belt of mailt voor het afspreken van een tijdstip waarop je langs komt. In het algemeen zal dit op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zijn.
 

Herroeping en retourneren

Je hebt het recht van je aankoop af te zien tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Als je dus om wat voor reden dan ook toch de bestelde producten, of één van de bestelde producten, niet wilt dan kun je het retourformulier invullen en per email of per post naar ons sturen. Na ontvangst daarvan is de koop dan ongedaan gemaakt. Je moet dan vervolgens de betreffende artikelen binnen 14 dagen naar ons terugsturen. De kosten van het terugsturen komen voor je eigen rekening.

Na ontvangst maken wij binnen 14 de aankoopsom, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten van verzending van ons naar jou, aan jou over. Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat jij zelf gebruikt hebt om ons te betalen, tenzij je zelf instemt met een andere methode. De terugbetaling is voor jou kosteloos.

Een voorwaarde voor retourneren is dat je de verzegeling van de verpakking niet mag verbreken.

Download het retourformulier

 

 

Google+