Home > Privacy

Privacy

Zinvolle Supplementen respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. 
Zinvolle Supplementen zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Zinvolle Supplementen gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
     
  • Om het winkelen bij Zinvolle Supplementen zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en vereenvoudigen wij het bestelproces.
     
  • Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kunt je je uitschrijven op onze website. 
     
  • Als je bij Zinvolle Supplementen een bestelling plaatst bewaren wij, indien je dat aangeeft, je gegevens op een Secure Server. Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens opgeslagen kunnen worden, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. 

Zinvolle Supplementen verkoopt je gegevens niet!
Zinvolle Supplementen zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

 

Indien je nog vragen mocht hebben over het privacybeleid van Zinvolle Supplementen, dan kun je contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt  je verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen.

 In geval wijziging van ons privacybeleid nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie.