Home > Over ons

Over ons

Zinvolle Supplementen is een initiatief van Centrum Integrale Geneeskunde in Amsterdam.

Sinds vele jaren worden er op het Centrum Integrale Geneeskunde supplementen geadviseerd als aanvulling op de diverse behandelingen.
De daarbij opgedane ervaring vindt je terug in het op deze webshop gepresenteerde assortiment. Op deze manier maken wij onze kennis en ervaring met deze producten beschikbaar voor een breder publiek.


Productinformatie

Ook de informatie die wij je over deze producten kunnen geven is mede gebaseerd op onze praktijkervaring.
Door de nieuwe Europese regelgeving omtrent voedingssupplementen is het ons helaas niet toegestaan al deze informatie te publiceren. Onze vrijheid van meningsuiting is gelukkig nog niet aan banden gelegd, dus kun je ons wel om meer informatie vragen via email of telefoon.


Vestiging

Zinvolle Supplementen is ook gevestigd op hetzelfde adres als het Centrum Integrale Geneeskunde, aan de Sarphatikade in het centrum van Amsterdam.


Assortiment

De belangrijkste criteria voor opname van producten in onze webshop zijn:

  • in de praktijk bewezen nut
  • veilig en geschikt voor zelfzorg
  • grote zuiverheid en constante kwaliteit
  • betrouwbare leveranciers
  • goede prijs-kwaliteit verhouding

Nog niet alle producten waar wij mee werken zijn aan de webshop toegevoegd. Je kunt met grote regelmaat uitbreidingen van ons assortiment tegemoet zien.


Categorieën

Wij hebben het assortiment onderverdeeld in verschillende categorieën, deze zie je in de linker kolom. Doordat supplementen vaak op meerdere vlakken werkzaam kunnen zijn komen veel producten in meerdere categorieën voor.
Onder de diverse gezondheidscategorieën vindt je ook veel algemene gezondheidsinformatie, waarvan wij denken dat die nuttig voor je zou kunnen zijn. De adviezen daarin zijn uiteraard algemeen van aard en niet persé van toepassing op jouw persoonlijke situatie. Lees ook onze disclaimer.


Keurmerk


Onze webshop voldoet aan alle eisen die door de stichting Webshop Keurmerk gesteld worden. Wij zijn daardoor gerechtigd tot het voeren van hun logo.


Nieuwsbrief

Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste uitbreidingen en ook van ander gezondheidsnieuws.


Tot slot

Blijf bedenken: voedingssupplementen kunnen een aanvulling zijn op de voeding, maar nooit een vervanging van volwaardige voeding. Zorg dus eerst en vooral dat je voeding goed in orde is!

Wij wensen je veel winkelplezier en een Goede Gezondheid!