Home > Supplementen voor: > Afweer en immuunsysteem > Kaloba VSM 20ml (Nisyleen Pelargonium)
Kaloba VSM 20ml (Nisyleen Pelargonium)

Kaloba VSM 20ml (Nisyleen Pelargonium)

Kaloba van VSM zorgt dat je sneller van je verkoudheid af bent.

Let op:  de naam van dit product is onlangs veranderd. Het heet nu "Nisyleen Pelargonium". 

Details
Onze prijs: 8,65

Adviesprijs: €9,45
8%
Aantal Tijdelijk niet voorradig

   

Kaloba van VSM bevat een extract van de plant Pelargonium sidoides. Dat is een soort geranium uit Zuid Afrika. Het is in de traditionele geneeskunde van Zuid Afrika een middel om het lichaam beter  te helpen vechten tegen luchtweginfecties.

Als zelfzorgmiddel is het een middel dat genomen kan worden om de duur van een verkoudheid te bekorten. Het is dan wel zaak dat je snel na de eerste symptomen begint met Kaloba.

VSM vermeldt als toepassing: Traditioneel kruidengeneesmiddel bij verkoudheid. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring.

Je kunt Kaloba goed combineren met kauwtabletten met vitamine C en Zink.

  Stel een vraag over dit product  

Samenstelling:

Kaloba bevat het Pelargonium sidoides wortel extract EPs®7630. Het werkzame bestanddeel van Kaloba druppels: 10 g (=9.75 ml) oplossing bevat 8.0 g Pelargonium sidoides wortel extract (1:8 – 10). Extractiemiddel 11% ethanol (g/g). Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: glycerol en ethanol.

 

Verpakking:

Flesje van 20 ml 

 

Overige informatie:

Dit product bevat 12 vol % ethanol (alcohol) d.w.z. max. 143 mg per dosis van 30 druppels, hetgeen overeenkomt met 3,6 ml bier of 1,5 ml wijn per dosis. Dit geneesmiddel is schadelijk bij alcoholisme. Voorzichtigheid is geboden bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen en groepen met een verhoogd risico, zoals patiënten met een leveraandoening of epilepsie.

 

 

Aanbevolen gebruik:

Kaloba druppels is bestemd voor inname via de mond. De druppels bij voorkeur in de ochtend, middag en avond met wat vloeistof innemen.
 

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3x daags 30 druppels

Kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar: 3x daags 20 druppels

Kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar: 3x daags 10 druppels

Kinderen in de leeftijd van 1 jaar: 3x daags 5 druppels

 

Nadat de klachten zijn afgenomen, wordt het aanbevolen om de behandeling met Kaloba druppels nog een paar dagen voort te zetten. Als de symptomen langer dan een week aanhouden, of als deze verergeren, dient een arts geraadpleegd te worden.
 

Veiligheid:

Er zijn geen gegevens bekend over gebruik bij zwangerschap en lactatie. Gebruik van Kaloba druppels wordt dan ook afgeraden tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

 
Astaxanthine 4 mg Hanoju 60 capsules met vitamine C
Rhodiola Complex Biotics
Cytozyme-AD Biotics
€17,95
€31,95
€27,95
Astaxanthine 4 mg Hanoju 60 capsules met vitamine C Rhodiola Complex Biotics Cytozyme-AD Biotics